Het vergeten kind 2017-12-01T11:42:36+00:00

 

Het Vergeten Kind

Helaas kunnen in Nederland ruim 50.000 kinderen niet meer thuis wonen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven mag beginnen. Wij vinden dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zet de organisatie Het Vergeten Kind zich breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren. 

Noordwijk Winter Wonderland wil graag een bijdrage leveren aan het fantastische werk van Het Vergeten Kind.  Door hiervoor aandacht te vragen bij haar gasten en een deel van de entreegelden ter beschikking te stellen.

Wil jij zelf ook een donatie geven? Dit kan heel eenvoudig via de website van “Het Vergeten Kind”.

 

Het goede doel van 2017/2018: Het Vergeten Kind

Donderdag 30 november – tijdens de avond voor onze sponsoren – is Noordwijk Winter Wonderland officieel geopend door Gerard Joling!

Een deel van de schaatsverhuur opbrengst gaat dit jaar naar het goede doel van Het Vergeten Kind, waar ambassadeur Natasja Froger voor aanwezig was.

De opening was ook te zien op Shownieuws. Gemist? Bekijk het hier terug: (vanaf 27:05) http://www.kijk.nl/video/jX39SSHAGGp